Laiturit

Laiturit mökkiläisille

Kauttamme saatte laiturit mökillenne helposti ja nopeasti. Hoidamme laiturien myynnin, kuljetuksen, asennuksen ja korjauksen tarvittaessa. Tarjoamme myös monipuoliset mökkipaketit, joihin laiturit kuuluvat yhtenä osana.

Kauttamme saatte sekä kiinteät että ponttoonilaiturit.

Laiturin valintaan vaikuttaa moni asia, kuten se onko laituri tarkoitettu ihan puhtaasti uimistarkoitukseen vai onko sen oltava tarpeeksi vahva veneen kiinnittämistä varten. Käyttötarkoituksen lisäksi tulee ottaa huomioon veden syvyys, rannan maaperä ja muita laiturin asentamiseen vaikuttavia tekijöitä.

Laiturin asennus kannattaa jättää alan ammattilaiselle, jotta lopputulos on turvallinen ja näyttävä. Meillä on pitkä kokemus laiturien toteuttamisesta ja olemme luotettava toimija.

Monipuolisen kalustomme avulla pystymme myös helposti kuljettamaan laiturit ja tarvikkeet suoraan mökillesi.

Poijujen asennukset

Laiturien lisäksi hoidamme tarvittaessa poijujen ja poijutarvikkeiden asennukset. Meiltä saat valmiit poijupaketit sekä iralliset poijut ja niiden osat.

a-laiturit

Teemme myös tiivistä yhteistyötä A-laitureiden kanssa. Myymme ja asennamme A-laitureiden laiturin mökillenne helposti ja kätevästi. Kysy lisää myynnistämme!

Kaikki erilaiset laituritarvikkeet ja poijutarvikkeet, joita saatte kauttamme, löydätte A-laitureiden katalogista

Yhteydenotto

Ota yhteyttä jos tarvitset laiturin asennusta tai korjausta. Räätälöidään juuri teille sopiva palvelupaketti!

Laiturit
Laiturien asennus
Laiturien korjaus
Laiturit
Ponttoonilaiturit